2021. a kohalikud valimisedKohalik Võim

Isamaa konsulteerib kõikide nimekirjadega

Päev pärast kohalikke valimisi on Elva vallas valimised võitnud Isamaa alustanud konsultatsioone kõikide volikogusse pääsenud nimekirjadega. “Pärast traditsioonilisi õnnitlemise valimistulemuste puhul, jätkame esmaste kohtumistega kõikide volikogus esindatud jõududega. See on oluline osa dialoogi arendamisest ja poliitilisest kultuurist”, ütles Isamaa esinumber Juhani Jaeger.

Täna sai esmane vestlusring tehtud Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esindajatega, homme jätkame Sinu Elva, Reformierakonna ja Keskerakonnaga mõtete vahetamist”, sõnas Jaeger. “Püüame elvalastele anda selgust Elva valla tulevase juhtimise osas detailsemalt nädala keskpaigas.”

Volikogu esimese istungi kutsub kokku valla või linna valimiskomisjoni esimees hiljemalt seitsmendal päeval pärast valimistulemuste väljakuulutamist. Esimese istungi päevakorras on volikogu esimehe ja aseesimehe või aseesimeeste valimine ning valitsuse lahkumispalve ärakuulamine.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X