AjaluguKohalik Võim

Elva vallavalitsus kutsub seoses Elva Postipoiste maja võimaliku lammutamisega kokku koosoleku

Elva vallavalitsus teatas sel nädalal, et menetleb Elva Postipoiste maja (Tartu mnt 1, Elva linn) lammutusloa taotlust. Seoses kõrgendatud avaliku huviga on lammutusloa taotluse menetlus peatatud ning kokku kutsutakse koosolek.

Elva vallavanem Heiki Hansen on suhelnud hoone omanikuga ning leppinud kokku, et septembri teises pooles kutsutakse kokku koosolek, kus saavad oma arvamust avaldada ja edasiste tegevuste üle arutleda hoone omanik, vallavalitsuse esindajad ning huvirühmade esindajad. Koosolekul arutatakse Postipoiste maja tulevikku ja kinnistu võimalikke arengustsenaariume. 

Vallavalitsus peatab hoone lammutusloa taotluse menetlemise seniks, kuni on saavutatud kokkulepe maja edasise saatuse osas. 

Koosolek hoone tuleviku osas kutsutakse kokku septembri teises pooles ning selle toimumise info antakse osapooltele otse. Kogukonna esindajana kutsutakse koosolekule Elva piirkonnakogu.

Elva Vallavalitsus

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X