2021. a kohalikud valimisedKohalik VõimValla uudised

Ettevõtja Meelis Karro kandideerib ootamatult Isamaa nimekirjas

ISAMAA Erakond

Pressiteade 7.09.2021:

Ettevõtja Meelis Karro kandideerib Elva vallas Isamaa nimekirjas

Ettevõtja ja Elva vallavolikogu Sotsiaaldemokraatliku erakonna fraktsiooni liige Meelis Karro kandideerib eelolevatel kohalikel valimistel Isamaa nimekirjas. 


Isamaa valimismeeskonnaga liitumise põhjusena nimetab Karro erakonna selget vastuseisu Verevi rannaala täis ehitamisele, aga ka värsket vaadet valla tulevikule.

“Elva valla juhtimiskultuuri muutumise vajalikkus sai mulle selgeks Verevi järve- ja rannaala detailplaneeringu menetlemisel. Planeeringu läbisurumine napi häälteenamusega olukorras, kus planeering põhjustas ulatuslikku vastuseisu, on tõsine näide halvast juhtimistavast. Isamaa on selgelt välja öelnud kavatsuse pöörata tagasi Verevi rannaala ehitusmahtude suurendamine ja kaldapealse täis ehitamine,” märgib Karro. Kogukonna pahameele põhjustanud planeeringu poolt hääletas ka Elva vallavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsioon. Karro andis sellele vaatamata vastuhääle ja kutsus ka avaliku pöördumisega volikogu üles planeeringut mitte toetama (vt siit).

Valikut Isamaa kasuks lihtsustas asjaolu, et sotsiaaldemokraadid oma nimekirja Elva vallas välja ei pane. “Mitmed Verevi ehitust toetanud inimesed on ühinenud valimisliiduga Sinu Elva Vald, planeeringut toetas ka Reformierakond. Isamaa nimekirjaga liitumine oli sellises olukorras loogiline valik,” lisab Karro.

Karro sõnul on Isamaa meeskond Elva vallas väga tugev. “Juhani Jaeger värskelt poliitikasse sisenenud inimesena on juba täna toonud kogukonda äratust,” kommenteerivb Karro, lisades, et nimekirjal on varuks veel mitmeid üllatajaid, kelle abil Elva valda järgmisel 4 aastal edasi viia.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X