KogukondNooredPersoonSport

Medaleid kabe Eesti Meistrivõistlustelt

01.juulil toimusid Tallinna Malemajas EMV 64-ruudulises kabes minikadettidele. Elva poiss ja Jõgeva Kabeklubi liige Keir-Christian Sugul võitis seal 2.koha. Veebruari alguses toimunud 100-ruudulise kabe EMV sai Keir 3.koha. Lisaks saadud medalitele on Keir on viimase aasta jooksul võitnud kuldmedaleid mitmetelt Eestisisestelt võistlustelt, nt Palamuse ja Kuigatsi kabeturniirid, J.Aidaku mälestusturniir. Keir on Jõgevamaa noorte meister 64-ruudulises kabes ja Tartumaa noorte meister 100-ruudulises kabes ja 64-ruudulises kabes. Lisaks on auhinnakapis mitmeid hõbe-ja pronksmedaleid.

Kabemeister Keir Sugul. Foto: Ave Sugul.

Peagi on ees ootamas noorte EM 100-ruudulises kabes ja 64-ruudulise kabe MM ja EM.

Keiri juhendajaks on meistrikandidaat Algo Laidvee.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X