HaridusKogukondKohalik VõimLapsedValla uudised

Elva valda tutvustav teemapäev Puiestee õppehoones

21. veebruaril toimus Elva Gümnaasiumi Puiestee õppehoones teemapäev “Elva vald” 7.-9. klasside õpilastele. Teemapäeva idee sai kooli poolt paika pandud juba augustis, aga läbiviimise idee sai küpseks umbes kuu tagasi. Tore, et Elva valla ametnikud ideega kaasa tulid ning oma tööaega kooli heaks ohverdasid!

Õpilastele viidi läbi 12 erinevat töötuba – kommunikatsioon, keskkond ja heakord, sport, terviseedendus ja koolitoit, kultuur, turism ja ettevõtlus, sotsiaalvaldkond, õigus ja andmekaitse, haridus- ideekorje, milline on hea kool, finantsid, planeeringud- avalik ruum ja arhitektuur, CV kirjutamine. Tunde andsid kõik oma valdkonda tundvad inimesed, kaasa arvatud vallavanem Toomas Järveoja ning abivallavanemad Marika Saar ja Heiki Hansen.

Teemapäev oli hea kogemus kõigile osapooltele – õpilased said aimu, mida vallas üldse tehakse ning vallaametnikud said “käe valgeks” õpetajatöös. Elva Gümnaasiumi õpetajatele oli 21. veebruar veidi pingevabam tööpäev – osaleti korrapidajatena vallaametnike tundides.

Pärast viiendat tundi lõppes Elva valda tutvustav teemapäev korraldajate ja töötubade läbiviijate ühise kohvilauaga kodunduse klassis. Oli tore kuulda rõõmsaid seiku tundidest ning mitmed tundide läbiviijad mainisid päris väsitavat tööpäeva….

Kooli jäid meenutuseks õpilaste ideekorje tulemused ning soe tunne koos läbiviidud asjalikust üritusest.

Aitäh kõigile Elva Vallavalitsuse töötajatele, kes nõu ja jõuga kaasa aitasid ning tänusõnad ka kooli tublile teamile, kes ürituse teokssaamisele õla alla pani!

 

Eve Saumets

Elva Gümnaasiumi 7.- 12. klasside õppejuht

 

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X