HaridusNooredValla uudised

Uurimistööde eelkaitsmine mittestatsionaarses osakonnas

30. jaanuaril toimus Elva Gümnaasiumis esmakordselt mittestatsionaarse osakonna õpilaste uurimistööde eelkaitsmine. Selle eesmärgiks oli aidata püsida ajakavas ja saada kogemus uurimitöö lõppkaitsmiseks.

Oma töid tutvustasid 13 õpilast. Uurimistööde teemad olid õpilased valinud lähtuvalt isiklikust huvist või tööalasest vajadusest, seetõttu oli teemade valdkond väga erinev. Mõned näited : „Tsemendi tootmine Kundas praegu ja minevkus”, „ Erinevate metoodikate kasutamine inglise keele õpetamisel ja õppimisel”, „Töökeskkond ja riskianalüüs ”, „ Suhtlemine erivajadustega inimestega”, „Elva kooli direktorid ”, „ Eestlased WRC rallil ”, „Suitsetamisest loobumine” jne.

Õpilased on püsinud uurimistööde tegemisel ajagraafikus. Heatahtlik komisjon analüüsis õpilaste ettekandeid ja andis soovitusi tööde paremaks teostamiseks. Kevadel on oodata väga sisukaid ja huvitavaid uurimistöid.

Mittestatsionaarse osakonna juhataja – Heli Rähni

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X