HaridusValla uudised

Tuntud lauljad meenutavad koolipidusid – esimesed armumised ja kutsed tantsule

Elva kooli 105. sünnipäeva peaesineja Swingersi lauljad Mikk Saar ja Birgit Sarrap meenutavad peo eel oma koolipidusid. “Eks klassiõhtud ja tantsupeod koolis jäid rohkem ikka põhikooliaega, seal olid esimesed armumised ja poisid kutsusid tantsule,” muigab Birgit.

Swingersi muusikud Indrek Sarrap ja Mihkel Mattisen olid kooliajal hoopis ise need, kes kooliajal vingeid pidusid korraldasid – kuigi info levis põhiliselt suust suhu, said need peod nii popiks, et Nõmme koolide noorem rahvas tungles uste taga. “Need peod olid muidugi ülipopulaarsed, ma käisin seal samuti, olgugi, et pole suur diskofänn,” meenutab Mikk Saar.

Mikk Saare sõnul võiks koolipeo märgiks olla eelkõige vinge tantsumuusika, et inimesed saaksid tantsida ja lõbutseda. “Sellisel peol võiks olla muusikat seinast seina,” leiab Saar. “Meie teeme muusikat alustades reggaest, svingist kuni hip-hopini välja, seda omas võtmes, ehk keerame kõik lood pea peale ja teeme seda Swingersi moodi.”

Bändi sõnul ootavad nad, et rahvas võimalikult palju kaasa laulaks ning tantsu lööks. “Pole mõtet nurgas tukkuda vaid kohe kui muusika käima läheb, tantsupõrandale tulla,” julgustavad nad.

Birgit ja Mikk soovivad Elva kooliperele ühtehoidvust ja pikka õpihimu nii õpetajatele kui ka õpilastele. “105 on ikka väga uhke number, olge selle üle uhked.”


Üleskutse kõikidele Elva kooli vilistlastele ning endistele õpetajatele.

Elva kooli vilistlaspidu toimub 17. novembril 2018 algusega 20:00 Tartu mnt 3 aulas. Lisainfo ürituse kohta Facebook´i lehel https://goo.gl/MeVMDm või +3725512508 (Marge Järveoja)

 

Vilistlaspeo pilet: 25€ (kuni 12. november 2018), I-XV lennuni osavõtumaks 15€ ja 40€ kohapeal.

Tasumine:
Elva Vallavalitsus A/A EE061010102018797002 (Selgitusse märkida EG 105 – kooliaegne nimi ja lennu nr. või lõpetamise aasta)


Artikkel: Elva Gümnaasium
Foto: Pressimaterjal

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X