Elva linnHaridusValla uudised

Toitlustusleping Dussmanniga Järve lasteaias lõpetatud

Need Elva inimesed, kelle järeltulijad lasteaias või koolis käivad, olid juba mullu sügisest tõsiselt häiritud toitlustuse korraldamisest linna lasteasutustes. Ka Elva Elu pidi avaldama mitu artiklit, kus autorid nurisesid, et paljud asjad uues söögipakkumises on läinud nüripidi.

Kirjutasime ka, et abivallavanem Heiki Hansen pidas tänavu mitu läbirääkimisvooru firmaga P.Dussmann Eesti OÜ, mis seda toitlustamist korraldas.. Salamisi oodati lepinguliste suhete lõpetamist. 30.aprillil see juhtuski. Toimetus sai sihtasutuselt Elva Laste- ja Perekeskus alljärgneva sõnumi:

“SA Elva Laste- ja Perekeskus ja P. Dussmann Eesti OÜ lõpetasid lepingu

 2017.aasta septembrikuus leiti riigihanke tulemusel Elva linna lasteasutustesse, sealhulgas Järve Eralasteaeda, toitlustusteenuse pakkuja, kelleks osutus P. Dussmann Eesti OÜ. Kuna koostöö ei laabunud soovitud moel, allkirjastati 30.04.2018 osapoolte kokkuleppel toitlustusteenuse osutamise lepingu lõpetamine. Alates maikuust alustab lasteaed uuesti laste toitlustamisega. Lapsevanemaid on muudatustest teavitatud”.

Loodame, et ka teised vastava firma teenuste tarbijad lahendavad toitlustusprobleemid positiivses võtmes. On aga väga vajalik rõhutada, et mistahes ettevõtmised, suhted, lepingud, kui nendega on seotud lapsed, peavad olema tingimusteta korrektsed ja korraldatud väga kvaliteetselt.

Lapsed on homsed ühiskonnaliikmed. Praegu nad õpivad nii elu-, kui koolitarkust ja selles protsessis ei tohi neile täiskasvanute halbu tegemisi kogeda lasta.

Elva Elu

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X