AjaluguHaridusValla uudised

Elva vald ajast aega

Juba kolmandat aastat on Elva kooli viiendate klasside õpilastel võimalik õppida ka kohalikku , Elva piirkonna ajalugu. Selle tarbeks on koostatud töölehtede kogumik „Elva vald ajast aega”. Eesmärgiks on Elva kooli õpilastes huvi äratamine kohaliku ajaloo ja elu vastu, sest iga inimene peaks olema oma kodukoha patrioot ja aitama kaasa kodupaiga arengule. Selleks on aga vaja tunda oma elupaiga ajalugu ja elu-olu.

Töövihiku uue, täiendatud väljaande pani kokku õpetaja Tiit Ustav ja kujundada aitas Joosep Tosmin. Täiendusi oli vaja seoses haldusreformiga ja viie endise valla liitumisega Elvaga. Täiendatud on ka teisi töölehti, sest elu Elvas muutub kiiresti. Suured tänud Kalju Hoogile, Kayvo Kroonile ja Ragnar Vuttile, kes lahkelt lubasid oma lugusid ja pilte töövihikus kasutada.

Tiit Ustav

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X