Elva linnKogukondVaba Aeg

Vastlapäev Elvas oli lahe!

Verevi järvejääle ja kaldale oli 13. veebruaril kogunenud Vastlapäeva tähistama hulgaliselt inimesi. “Tänu” lumevaestele talvedele plole Vastlapäeva Elvas saanud tähistada mitu aastat. Seekord said lisaks liu laskmisele lapsed sõita poniga, Naiskodukaitse Elva jaoskond koos Kodutütardega pakkus sooja teed, toimus isevalmistatud lumesõidukite võistlus ja Loodusturism.ee tõi Verevi järvejääle 40 tõukekelku, millega soovijad said teha proovisõitu. Restoran Waksal auhindadele toimus ka tõukekelgu paarissprint kus parimad selgitati laste, meeste ja naiste seas. Aitäh Elva Vallavalitsus, restoran Waksal, Naiskodukaitse Elva jaoskond, Loodusturism.ee

Fotod Marko Hõrak:

Marek Pihlak
Elva Spordiliit
tegevjuht
5295564
spordiliit.elva.ee

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X