KogukondValla uudised

OMNIVA KUTSUB KAASA MÕTLEMA: KUS VÕIKSID ASUDA MEIE VALLA KIRJAKASTID?

Eesti Post, nüüd rahvusvahelise nimega logistikaettevõte Omniva, on korrastamas kirjakastide võrgustikku, et paigutada kirjakastid nähtavatesse ja käidavatesse asukohtadesse, kus inimestel oleks neid mugav kasutada. Parimate asukohtade väljaselgitamiseks palume kohalike inimeste ja kogukondade abi.

Praegustes asukohtades on kirjakastid olnud üldjuhul juba pikki aastaid, kuid inimeste liikumisteed ja harjumused võivad aja jooksul muutuda. Selleks, et postiteenuse kasutamine oleks inimestele mugav, paigutatakse kirjakastid asukohtadesse, kus elanikel on neid lihtne kasutada.

Kirjakastide võrgustiku uuendamine tulenes eelmisel aastal läbi viidud uuringust, kus ilmnes, et inimesed soovivad kirjakaste näha eelkõige kohtades, kus nad niikuinii käivad – poe, vallamaja, raamatukogu vms juures. Uuring kinnitas Omniva enda statistikat, mille järgi kasutavad inimesed käidavates kohtades asuvaid kirjakaste rohkem, isegi kui vähemkäidavas kohas asuv kirjakast on elu- või töökohale lähemal.

Palume vallaelanikel saata kirjakastide paremate asukohtade osas ettepanekuid kuni 12. veebruarini aadressile info@omniva.ee.Ettepanekule tuleb kindlasti lisada valla ja küla täpne nimi ning võimalikult täpne asukohakirjeldus.

Kirjakastide asukohtade valikul arvestatakse valla ja elanike ettepanekuid, lähtudes eeldusest, et igal juhul jääksid kirjakastid elu- ja töökohtadest mõistlikusse kaugusesse.

Kirjakaste kasutavad inimesed kirjade saatmiseks.

Postkaste, mille kaudu inimestele ja ettevõtetele/asutustele posti kätte toimetatakse, ümberkorraldus ei puuduta.

Jaanus Jõelaid
jaotuskeskuse juht
Tartu kandekeskus

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X