Sport

Kaksikvõit Elvasse!

Võrkpalli Kooliliiga esimesel etapil Lähte Spordihoones 30. novembril alistas Elva esimene võistkond kõik vastased 2-0. Võidukas võistkonnas mängisid Karl Reinoja, Heiki Vabrit, Kristo-Marten Unne, Kaimo Ruusalepp, Orm Siimon Madilainen, Rudolf Bellen ja Jarno Raidve.

Elva teine võistond (Rauno Laan, Rihard Kull, Kristo Oijala, Voldemar Viilu, Anders Aksjonov, Rasmus Käpa, Rasmus Kivari) näitas väga võitluslikku mängu. Rannu vastu jäädi avageimis suisa 12 punktilisesse kaotusseisu kuid Rihardi serviseeria ja kohati uskumatuna tunduva kaitsemänguga suudeti mäng 2-0 võita!

Kooliliiga teine etapp toimub veebruarikuus ja võitja pääseb Lõuna regiooni finaali.

Rohkem pilte: http://fotoalbum.ee/photos/skaltia/sets/1473301

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X