Sport

Tartus toimus Kaimu Keeraku nimeline laste judopäev.

Eile 18. novembril toimus Tartus kunagise judoka ja sambomaadleja Kaimu Keeraku nimeline laste judopäev. Eesti kõige suuremal ja tugevatasemelisel laste võistlusel oli noori judokaid Venemaalt, Lätist, Leedust, Soomest, Valgevenest – kokku üle 600 osaleja!

Taaskord olid tublid Elva noored judokad. Altia judokatest tegid väga hea võistluse Mikk Alajõe ja Siim Laos, kes said mõlemad viiendad kohad. Mikk Alajõe teenis ühe võidu ja kaks kaotust, Siim Laos teenis kaks võitu ja kaks kaotust. Võistlustules olid ka Emma-Melis Aktas ja Simo Laos, kuid võitu kumbki ei saavutanud. Kindlasti said nad väga hea võistluskogemuse tugevate Läti ja Venemaa judokate vastu võideldes.

 

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X