Sport

Judokad avasid võistlushooaja edukalt!

Pildil Altia judokad ja treenerid enne võistlust

Altia judokatel käis 3. novembril oma oskusi ja teadmisi edasi andmas Tartu Do klubi judotreener Riina Toomis. Riina on sportlasena olnud väga mitmekülgne – 7 korda on ta kroonitud Eesti meistriks judos ja 5 korda on Riina võitnud Tartu Rattaralli.

Tartus toimunud judo noorteturniirilt saavutasid meie judokad neli kuldmedalit, ühe hõbeda ja ühe pronksi. Kuldmedalid oma kehakaaludes võitsid Mikk Alajõe, Ott Kruuse, Kristjan Keps ja Mattias Timm Rast. Hõbedase autasu võitis Emma Melis Aktas ja pronksi Juhan Ivask. Esimesena jäid seekord medalist ilma Markus Kajak, Kaur Kruuse, Airon-Mattias Mägi ja Andrus Eek. Paljudele meie judokatele oli see esimene võistluskogemus.

Iga võistlus annab hea kogemuse hoolimata sellest mitu võitu või kaotust saad. Kogemuste kaudu me õpime ja saame teada milleks oleme võimelised. Kui siia retsepti lisada pingutamine igal treeningul siis oledki avastanud edu valemi.

Isadepäeval ootame kõiki isasid lastega võimlema!

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X