Elva linnKultuurVaba Aeg

Eesootavad kultuurisündmused Elva Kultuurikeskuses

Tasahilju kerkivad päevapilti jõulukaunistused ja ega see pühade aeg enam kaugel olegi. Kultuurimaastikul on oodata sisutihedat programmi erinevate kohalike kollektiivide poolt, kui professionaalsetelt meelelahutajatelt. Viskame pilgu peale, mis tulemas.

Tahaksime kõikidele oma klientidele infoks edastada, et sellel reedel, 24.novemberil, pidi Elva Kultuurikeskuses toimuma heategevuskontsert koos ansambliga Justament, mis on tänaseks tühistatud. Sündmuskorraldajaks antud üritusel on Komorebi Sushi Elva esindajad.
Kommentaar Raimo Aun, Komorebi eestvedaja: “Komorebi sushi heategevus kontserti tühistamise põhjus on hooandja projekti ja see läbi ka sündmusest huvi tundvate inimeste vähesus. See aga ei tähenda, et kampaania poleks olnud edukas. Oleme tänaseks leidnud enda ridadesse tugevad koostööpartnerid, kellega Komorebi saab rohkem, kui tuult tiibadesse. Protsessid on käima lükatud ning vaja on veel vaid aega, pingutust ja kannatust.”

Eeloleval pühapäeval, 26.november, ootab Elva Puhkpilliorkester kõiki huvilisi oma sügiskontserdile. Dirigent Ülo Laanesaare juhtimisel kõlavad nii kodu-kui välismaine puhkpillimuusika. Kontsert algab kell 15 ja prii sissepääsuga. Kuni 30.novembrini on võimalik külastada Elva Kultuurikeskuse galeriis Janar Kulli näitus-müüki „Ajatud raamid“.

1.detsembril avatakse Elva Kultuurikeskuse galeriis uus näitus „Remm ja Tamm“, kus eksponeeritakse kunstnike Jane Remmi ja Hando Tamme loomingut. Näituse avamine algusega 17:00 ja jääb avatuks kuni jaanuari lõpuni 2018. Järgmisel päeval, 2.detsemberil, annavad klaverikontserdi Tuuli Vaheri õpilased vanuses 4-9.eluaastat. Kontserdi algus kell 12:00 ning prii sissepääsuga. Detsembrikuu esimesel pühapäeval, mis tähistab ka advendiaja algust, astuvad Elva Kultuurikeskuse laval üles Elva Laulustuudio õpilased. Pärast kontserti, mis algab kell 14:00, alustame rongkäiku tõrvikutega jaamahoone juurde, et süüdata linnakuusel küünlad tähistamaks jõuluootusaja algust.

6.detsembril kogunevad Elva Kultuurikeskusesse Lõuna-Eesti turismiasjalised aastakonverentsile „Tunne oma naabrit“. Hommikupoolikul heidetakse pilk Lõuna-Eesti tulevikku ning tunnustatakse oma parimaid. Pärastlõunal tutvustavad rahvusvaheliselt tuntud esinejad maailma turismitrende, tehakse ülevaade Läti ja Vene külastajatest.

Jõulukuu teine nädalavahetus, 9.detsember, algab Elva Aiandus-ja Mesindusseltsi jõululaadaga Elva Kultuurikeskuse parklas ning õhtul astuvad keskuse lavale kaks diivat – Helgi Sallo ja Katrin Karisma „Hollywoodi filmitähtede“ menutükis. Kes sellest osa tahab saada, siis viimane aeg pileteid soetada, jäänud on veel orienteeruvad 40 vaba kohta.

Detsembris astub Elvas veel üles Tallinna Linnateatri näitleja Argo Aadli etenduses „Hullumeelse Päevik“, tegemist on Nikolai Gogoli tükiga, millel tänapäevased kokkupuutepunktid: „Ehmatavalt näitab meie praegune aeg ,et nihestatud mõttemaailma ja ettearvamatu käitumisega ning labiilse psüühikaga inimesed võivad saada suurriikide juhtideks.Kuidas käivitub ja areneb selline “hulluse ” protsess , seda näitab väga ilmekalt ja ülimalt värvikalt Gogoli novelli peategelane“. Millal? 16.detsember 2017, kell 18:00 Elva Kultuurikeskuses, piletid müügil Piletimaailmas.

Tulemas on veel teisigi sündmusi, millega saate ennast kursis hoida meie kodulehe – www.elvakultuur.ee – või Facebooki vahendusel.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X