Kohalik VõimValla uudised

KOHALIK VÕIM: KOALITSIOONILÄBIRÄÄKIMISED KÄIVAD

Sel nädalal on Elvas kestnud läbirääkimised vallavolikogu koalitsiooni moodustamiseks.
Laua taga on Reformierakonna, sotsiaaldemokraatide ja Keskerakonna esindajad.
Juba on juttu olnud Verevi ranna edasisest rentimisest, tervisekeskuse rajamisest ja mõnest muust avalikust objektist.
Ilmselt on oodata raskeid otsuseid ranna haldamise osas, kuna aastaid on sellel väärtalal tegutsenud vaid jäätisekiosk. Uus hange on tulekul.
Juttu on Tervisekeskuse rajamisest. Asja ajab äriühing Tartumaa Tervisekeskus, kel kuuldavasti ka võimalused eurorahasid saada.
Töönädala lõpuks läbirääkimistele punkti ei pandud. Marika Saare (SDE) sõnul on koostööotsust oodata esmaspäeval, 23.oktoobril.

Reno Laidre (Reformierakond): „Hea meel on tõdeda, et Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Keskerakonna nimekirjades valituks osutunud volikogu liikmed esindavad kõiki valla piirkondi. See annab parimad eeldused Elva valla tasakaalustatud arenguks. Ootan läbirääkimistelt positiivset tulemust“.

Marika Saar (SDE): „Oluline on lähtuda avatud valitsemise põhimõtetest, luua ühtne toimiv inforuum ning rääkida läbi kaasamise põhimõtted.“

Peeter Laasik (Keskerakond): „Koalitsioonikõnelustel on meie jaoks oluline, et Elva vald hoolitseks kõigi oma inimeste eest. Me peame arvestama nii noorte kui ka eakatega“.

Läbirääkijate koosseis annab lootust, et koalitsioon tuleb tugev, mitte selline, nagu oli Elva linnas, kus viimase valimisperioodi jooksul löödi koalitsioonil kaks korda tool alt ära.

Sildid
Näita rohkem

Kalju Hook

ajaloolane, ajakirjanik ja tõlk. Töötanud Pärnu Raadios, Õhtulehes, Rahvalehes ja Pärnu Ekspressis. Kaastööd teinud Eesti Raadiole ja Elva Postipoisile.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X