Elva linnValla uudised

Coop avas Elvas 16. Maksimarketi

Elva Tarbijate Ühistu avas täna Elva keskväljakul uue Maksimarketi, mis on nüüdsest piirkonna suurim toidu- ja esmatarbekaupade kauplus ning Coopi ketis juba 16. hüpermarket.

Elva Tarbijate Ühistu juhi Hando Ivaski sõnul otsustasid nad varem samas kohas asunud Konsumit laiendada ja uuendada, kuna piirkonnas puudus kaasaegne ning kohalike inimeste vajadustele vastav kauplus. „Kui varem käisid Elva inimesed suuremaid sisseoste tegemas Tartus, siis nüüd ei pea enam 40 kilomeetrist ringi tegema ning enamus vajalikke kaupu on võimalik kätte saada Elvast kohapealt,“ ütles Ivask.

Uue kaupluse avamisega sai keskväljaku ääres asuv kauplusehoone täiesti uue väljanägemise. Tänu müügipinna laienemisele 400 ruutmeetri võrra suurenes kõikide kaubagruppide kaubavalik ligi 20 protsenti. „Tänu laienemisele saab klientide jaoks kättesaadavaks nüüd suurem hulk kampaaniatooteid, mille osakaal on toidukaubanduses kasvanud viimastel aastatel juba pooleni inimeste ostukorvist,“ lisas Ivask.

Coop Elva Maksimarket, foto: Egle Sarapik

Kuigi laienemise tulemusel kaubanduspind suurenes, siis tänu uuele külmatehnikale, valgustusele ja jääksoojuse küttena kasutusele võtmisele muutus kauplus kokkuvõttes energiasäästlikumaks. Samuti paranesid töötajate töötingimused, võimaldades paremaid olmetingimusi ning suuremat laopinda. Koos laienemisega lõi ühistu juurde 2,5 töökohta.

Elva Tarbijate Ühistu on üks Coopi kaheksateistkümnest piirkondlikust ühistust, kellele kuulub 18 kauplust. Elva Tarbijate Ühistu investeeris Maksimarketi avamisse 4,3 miljonit eurot.

Martin Miido

Kommunikatsioonijuht

Coop

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X