Elva linnEttevõtlus

Elva Maksimarketi avamine toimub juba tuleval kolmapäeval

Elva Coop annab enda Facebooki postituses teada, et uue poe avamistähtajaks on juba saabuv kolmapäev 8. november. Elva valla suurim kauplus avab uksed kell 9 ning uue kontseptsiooni puhul pakutakse torti ja maiustusi.

Elva esinduskaupluse renoveerimine algus käesoleva aasta suvel, ehitustööd läksid maksma ligikaudu 4 miljonit eurot. Võrreldes varasemaga suureneb poe kaubanduspind 1450m2-lt 1850 m2-le ning tootevalik suureneb ligikaudu 20% võrra.

EE

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X