ArvamusRõngu

Tehtud mõeldud, Rõngu lapsed jäeti lageda taeva alla

Ei teagi kas nüüd võibki enam millegi üle kurta või tuleb kohe kohtutee jalge alla võtta!? Aga kurdaks siiski! Aastaid tagasi tekkis Elva vallaametnikel idee ehitada Rõngu uus bussijaam ja kogukonnamaja. Tehtud-mõeldud! Suure hurraaga lammutati maha Rõngu bussijaamahoone ja hakatigi ehitama. Aga ehitus ja ehituse organiseerimine käis kahjuks üle jõu ja tänaseks ei ole rõngulastel bussijaama ega
kogukonnamaja.

Rõngu Kogukonnakeskuse ehitusjärgus hoone 10.08.2022, foto: Elva Elu

Iseasi kas seda kogukonnamaja ongi nii vaja. Meil on uhke kultuurimaja ja korralik koolimaja. Eks ennem valdade ühinemist sai üht-teist meie mail tehtud kah. Nüüd suures Elva vallas ei ole enam meie piirkonnas midagi ehitatud, ainult suured jutud ja plaanid sahtli põhja. Kuigi eks oleme ise kah asjas natuke süüdi, oleme ju valinud omade seast rahvasaadikud ja neid on meiekandist Elva vallavolikogus õige mitu. Seejuures on meie piirkonnast vallavolikogu esimees Sulev Kuus ja teised koalitsiooni liikmed Marju Raudsepp, Hillar Hänilane, Silver Laks ja Vahur Vuks. Esindatus Elva valla koalitsioonis meie rahvasaadikute poolt on võimas!

Rõngu Kogukonnakeskuse ehitusjärgus hoone 10.08.2022, foto: Elva Elu


Siinkohal panen meie rahvasaadikutele südamele, palun hoolige oma kodukandist, aidake meie piirkonna elu edasi viia! Nõudke vallavalitsuse töötajatelt tulemusi, et selliseid asju enam ei juhtuks ja Rõngu bussijaam saaks lõpuks valmis ehitatud ja rahvale kasutada. Maja on nagu väliselt valmis, aga juba mitu talve on pidanud meie lapsed külmetama lageda taeva all ja taluma vihma ja tuult, bussi oodates, kuna meil ei ole bussijaama. Loodame, et suudate järgmiseks talveks ikka bussijaama valmis saada! Võibolla tekib teisigi plaane meie piirkonda paremaks teha.


Edu ja tegemisi!
Pensionär H. K. Rõngust

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X