Kohalik VõimValla uudised

Volikogu liikmed algatasid vallavalitsuse umbusaldamise

Täna 26. septembril algatasid 13 Elva Vallavolikogu liiget Elva Vallavalitsuse umbusaldamise. Umbusaldamise algatuse avalduses pannakse vallavalitsusele süüks eelkõige kehva majandamist ning elvalaste jaoks oluliste investeeringute (sh ujula) valmimise edasi lükkamist.

Umbusalduse algatajad on Vallavolikogu liikmed: Fred Koppel, Aivar Õun, Lauri Koni, Peeter Ernits, Inna-Inga Kalmus, August Vester, Birgit Lõhmus-Komleva, Juhani Jaeger, Rein Abel, Raimond Pihlap, Marek Pihlak, Tõnu Aigro, Toomas Laatsit.

Umbusaldamise hääletus toimub järgmisel (erakorralisel) volikogu istungil, mille toimumisaeg on veel lahtine (eeldatavasti oktoobris). Samal istungil valitakse umbusaldamise teostumise korral ka uus vallavanem.

EE

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X