Sport

Reijo Virolainen kindlustas koha Euroopa Karikavõistluste finaalis

Nädalavahetusel toimusid Tallinnas, Männiku lasketiirus juba viiendat aastat järjest 25m Euroopa Karikavõistluste III etapp, kus võistlustulle asusid 7 riigi sportlased – laskurid Aserbaidžaanist, Leedust, Lätist, Portugalist, Prantsusmaalt, Soomest ja Eestist. Eestit ja Elvat esindas väga uhkelt Reijo Virolainen.

Laupäeval toimunud 30+30 lasku täiskaliibrilise püstoli harjutuses saavutas Reijo 582 silmaga 3.koha, jäädes sama silmaga hõbeda võitnud lätlasele Emils Vasermanisele alla vaid sisekümnete arvu poolest, mida Emils kogus harjutuses kokku 15, meie Reijo aga 12. Kullale tuli selles harjutuses ka 2021.a Euroopa meistriks tulnud Peeter Olesk 586 silmaga. Reijo aga tagas pronksmedali võiduga koha Euroopa Karikavõistluste finaalis, mis toimub juba varsti septembris Portugalis.

Täiskaliibrilise püstoli harjutuses võitis võistkondlikus arvestuse kulla Eesti võistkond, koosseisus Reijo Virolainen, Peeter Olesk ja Fred Raukas, uue Eesti rekordi väärilise tulemusega – 1744 silmaga!

Vasakult: Peeter Olesk, Reijo Virolainen ja Fred Raukas

Täna, pühapäeval oli meestel kavas 20+20+20 lasku standardpüstoli harjutus, kus Eesti meeskond võitis hõbemedali! Meeskonna koosseis oli muutumatu ehk hõbemedali võidu eest hoolitsesid taas Peeter, Reijo ja Fred!

Standardpüstoli harjutuse võistkondliku harjutuse esikolmik, vasakult: Eesti, Läti ja Prantsusmaa

Palju õnne Reijole, Peetrile ja Fredile medalite ning uue rekordi püstitamise puhul!

Elva Laskespordi Klubi

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X