Elva linnKogukondKultuurSündmusedVaba Aeg

LendTeatri üleskutse elvalastele!

Head elvakad, noored ja vanad, mehed ja naised, teil kõigil on võimalus osaleda uue lavastuse sünni juures!

Teater NUUTRUM koostöös LendTeatriga plaanib lavale tuua näitemängu Elva inimeste elust ja tegemistest. Sellega seoses ootame teie mälestusi, seiklusi, huvitavaid juhtumisi ja kohtumisi, toredaid meenutusi, lõbusaid lugusid, aga ka dramaatilisi sündmusi teie elust Elvas – just teie lugudest kirjutab dramaturg Andra Teede (teleseriaali “Õnne 13” praegune stsenarist) näidendi, mille lavastab Jaanus Nuutre ja mida mängitakse saabuval suvel Elvas.

Jaanus Nuutre on Lääne-Virumaal lavale toonud väga menukad lavastused “Tson Lemberi uus elu”, “Jutt jumala õige”, “Palusalu”, “Kui Anija mehed Tallinnas käisid”, mis kõik on palju tunnustust ja tähelepanu pälvinud. Elva LendTeatris lavastas Jaanus Nuutre 2021.a. F. Zelleri näidendi “Tõde”.

Oma lood palume teil saata meiliaadressile info@lendteater.ee või aadressil Nooruse 6-4, Elva  61503, info tel. 55602084 (Aire Pajur).

Teie kirjutisi ootavad põnevusega Jaanus Nuutre (Teater NUUTRUM) ja dramaturg Andra Teede ning Aire Pajur (LendTeater).

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X