Valla uudised

Elva uues LHV automaadis saab nüüd ka sularaha sisse panna

Sellel nädalal asendati Elva Maximas (Valga maantee 5) asuv LHV ja Luminori kliente teenindav sularahaautomaat uuega. Uus automaat võimaldab lisaks raha väljavõtmisele ka sularaha sissemaksmist. Kindlasti on see oodatud uuendus ümbruskonna mitmetele ettevõtjatele, kes nüüd sularahatehinguid mugavamalt teha saavad.

Käimasolevate pangaautomaatide võrgustiku värskendamistööde tulemusena viiakse igasse maakonda recycler-automaat ja lisatakse pangaautomaat mitmesse väikeasulasse, kus see seni puudus. Lisaks asendatakse mitmed aegunud automaadid täiesti uute ja senisest kasutajasõbralikemate mudelitega.

Tervitades

Priit Rum
kommunikatsioonijuht

LHV PANK     
LHV.EE

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X