Valla uudised

Peedu korraldusselts on ette võtnud raudteejaama reisipaviljoni renoveerimise

Peedu raudteejaama ootepaviljoni katus sai Kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) toel vahetatud juba paar aastat tagasi. Nüüd on KOP taas eraldanud raha, et hoone tervikuna korda teha, kuid kuna vahepeal on ehitushinnad oluliselt kasvanud, osaleb korraldusselts 30. novembri annetustalgutel.

Kavas on uuendada Peedu raudteejaama amortiseerunud puitosad ning paigaldada uks ja aknad, et Peedu visiitkaart kena välja näeks, saaks likvideeritud oht kukkuda läbi reisipaviljoni põranda (osad põrandalauad on praegu kahjustunud) ning rongiootajad oleks kaitstud tuule ja vihma eest. Teilgi on võimalik selleks oma panus anda.

Annetusi oodatakse Peedu korraldusseltsi arveldusarvele EE474204278612926300.

Annetamistalgud ehk heade tegude päev toimub 30. novembril. Kümned vabaühendused üle Eesti võtavad ette erinevaid tegevusi, et koguda annetusi ühiskondlike probleemide lahendamiseks ning kutsuda inimesi üles endale olulist valdkonda toetama. 2019. aastal koguti annetustalgutel ühiselt üle 128 000 euro, 2020. aastal juba üle 182 000 euro.

Lisainfo: www.annetamistalgud.ee

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X