Valla uudised

Volikogu ei suutnud esimeest ära valida

Täna äsja lõppenud Elva Vallavolikogu esimesel istungil ei suutnud volikogu enesele esimeest ära valida. Volikogu esimehe kandidaadite oli üks – Aivar Õuna (EKRE). Olulisel hääletusel pälvis see 14 poolthäält, 2 saadikut olid erapooletud ning 13 saadikut vastu. Pärast vaheaega toimunud korduvhääletusel tulemus muutus tulemus – poolthääli tuli Õunale 13 , erapooletuid oli 2 ning vastuhääli 14. Volikogu koguneb taas 22. novembril, et minna uuele katsele volikogu esimees ära valida.

EE

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X