Valla uudised

Volikogu ei suutnud esimeest ära valida

Täna äsja lõppenud Elva Vallavolikogu esimesel istungil ei suutnud volikogu enesele esimeest ära valida. Volikogu esimehe kandidaadite oli üks – Aivar Õuna (EKRE). Olulisel hääletusel pälvis see 14 poolthäält, 2 saadikut olid erapooletud ning 13 saadikut vastu. Pärast vaheaega toimunud korduvhääletusel tulemus muutus tulemus – poolthääli tuli Õunale 13 , erapooletuid oli 2 ning vastuhääli 14. Volikogu koguneb taas 22. novembril, et minna uuele katsele volikogu esimees ära valida.

EE

Tasutud reklaam-slaid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X