Kohalik Võim

Valimisliit Sinu Elva vald ja Reformierakond kinnitasid koostööleppe

PRESSITEADE

02.11.2021

Valimisliit Sinu Elva vald ja Reformierakond kinnitasid koostööleppe

Kohaliku omavalitsuse valimistest on möödas üle kahe nädala. Valimised võitnud Isamaa erakond lubas peale valimisi konsulteerida kõikide nimekirjadega ja informeerida avalikkust läbirääkimiste käigust, tänaseks seda veel tehtud ei ole. Teadaolevalt peab Isamaa läbirääkimisi EKRE ja Keskerakonnaga, mis tähendab, et sellise võimuliidu sünni korral jäävad Reformierakond ja valimisliit Sinu Elva vald opositsiooni.

Valimisliit Sinu Elva vald ja Reformierakond on otsustanud sõlmida  koostööleppe, mille eesmärgiks on opositsioonina anda parim, et Elva vald areneks ning oleks eeskujuks paljudele omavalitsustele, ka poliitilises kultuuris. Eesti valitsemiskultuuris ei ole kuigi tavapärane, et opositsiooni osapooled lepivad kokku koostöö kohtades ning heas tavas, kuid me ei soovigi olla tavapärane opositsioon. Tänasel hetkel ei ole veel kindel, kas koalitsiooniläbirääkimisi pidav valitsusliit ikka sünnib ning  vajadusel ja võimalusel saame kokkulepitut operatiivselt kasutada ka koalitsiooniläbirääkimiste alustamiseks. 

Koostööleppega kinnitavad osapooled, et nende jaoks on oluline Elva valla kõikide piirkondade ja valdkondade heaolu eest seismine. Võimalusel oleme valmis kandma valitsusvastutust, kuid keskendume ka opositsioonis mõlema nimekirja eesmärkide  ja programmipunktide ellu viimisele. Opositsioonis on see kindlasti raskendatud, kuid meie sõnum Elva valla elanikele on: me ei kao ära, me kasutame teie poolt antud mandaati maksimaalselt, et Elva valla arengu eest seista!

Leppega saate tutvuda siin!

Lisainfo:

Kristjan Vilu (kristjan.vilu@gmail.com, 53422067)  – Sinu Elva vald

Kertu Vuks (kertu@vuks.ee, 58137086) – Reformierakond

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X