Elva linnFLASHVaba Aeg

FOTOD: Peedumäel on kergliiklustee mustkatte alla saanud

Elvast pääseb kergliiklusteid mööda Nõo valla teise serva Järistesse. Ehitustööd ja haljastustööd siiski kestavad.

Viimaste päevade teetööd Kulbilohus on jõudnud sinnamaale, et Elva valla piires asuv “viimane ots” kergliiklusteed on saanud mustkatte alla. Seega saab nüüd sõita rattaga Elva linnast Nõo alevikku ja edasigi.

Ehitustööde käigus ehitatati Tartu maantee äärde 1,2 kilomeetrit kergliiklusteed, mille tulemusena saavad Elva ja Nõo vallad kergliiklusteega ühendatud. Uus kergliiklustee saab alguse Kulbilohu tänavast ja lõppeb valla piiril Vestika tänavaga. Kogu lõigu ulatuses ehitatakse välja ka valgustus. Ehituse käigus rekonstrueeritakse mahasõidud ja uue ilme saab ka Kulbilohu bussipeatus.

Kulbilohu-Peedumäe kergliiklustee 7. oktoober 2021

Nõo vallavalitsus on samal ajal ette valmistamas riigihanget Tõravere jalg- ja jalgrattatee ehitaja leidmiseks. Tõravere jalg- ja jalgrattatee kogumaksumus on planeeritud 131 014 eurot. Selle tulemusena saab tuleval aastal Nõo kergliiklustee ühe külgneva haru Tõravere alevikuni. Tõravere kergliiklustee valmib hiljemalt 30.11.2022.

Elva Elu

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X