LapsedValla uudised

Elvas sai viga öösel üksi kodus olnud ja tikkudega mänginud laps

Ööl vastu teisipäeva, 14. septembrit põles Elvas ühe kortermaja rõdu, mille põhjustas ja sai ka viga tikkudega mänginud laps. Häirekeskus sai kell 2.08 teate tulekahjust Nooruse tänaval asuva kortermaja rõdul.

Põlengu käigus purunes rõdu ja köögi vaheline aken ning tuli ohustas ruume. Päästjad kustutasid tulekahju ligi poole tunniga. Esialgsetel andmetel sai tulekahju alguse üksi kodus olnud poisi tikkudega mängimisest. Poisile andsid esmaabi kiirabitöötajad ja talle tuli järele vanaema. Korteris olnud kolm kassi toimetati varjupaika.

Päästjad kutsuvad üles vanemaid selgitama lastele lahtise tulega seotud ohte ning hoidma tikke, välgumihkleid ja muud sarnast laste käeulatusest eemal.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X