Elva linnValla uudised

PILDID: Elva saab uue Politsei- ja Päästeameti hoone

Elva vallavalitsus annab teada, et politsei- ja piirivalveameti ning päästeameti ühishoone püstitamiseks väljastatakse ehitusluba

Politsei- ja piirivalveameti ning päästeameti Elva ühishoone hakkab asuma Elva linnas, Kirde 14 kinnistul. Ühishoones hakkab paiknema operatiivsõidukite väljasõidubaas ning politsei- ja piirivalveameti kontor, kuhu saavad kodanikud teatada korrarikkumistest.

Kinnistul paiknevad praegused hooned lammutatakse ning nende asemele ehitatakse uued tänapäevased hooned ja rajatised. Peale uute hoonete on projekti koosseisus ka lähiümbruse kujunduslahendus, sh juurdepääsud, parkimine ja haljastus. 

Kinnistult plaanitakse maha raiuda 11 puud, nende asemele plaanitakse istutada 11 õunapuud ning 6 pärnapuud ehk kokku istutatakse 17 puud.

Esialgsete plaanide järgi valmib ehitis 2022. aasta lõpuks. Olemasolevat politseimaja aadressil Valga mnt 1 ootab ilmselt müük.

Ehitise eskiis. Pilt: Riigi Kinnisvara AS

Elva Elu

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X