Elva linnLoodus

Sel laupäeval taasavatakse uuenenud Elva Väike Väerada

Sel laupäeval, 4. septembril taasavatakse muinasjutuline Elva Väike Väerada, mis läbis suvel uuenduskuuri. Avamisel räägitakse kujude valmimisest ning üheskoos minnakse lugude saatel ka rajale

Avamisel räägib skulptor Anni Käärst lugusid restaureeritud kujudest. Anni Käärst on paljude kujude autor ning ühtlasi ka üks raja kujundajatest (koos Mariina Tiidoriga). Väikese Väeraja ajaloost räägib raja idee autor dr Reet Priiman. Pärast jalutuskäiku toimub kõigile huvilistele loeng-vestlus Elva kultuurikeskuse ees Elva keskväljakul.

Üritus on kõigile tasuta, oma osalemine palutakse registreerida SIIN. Lisainfo ja täpse ajakava leiate SIIT.

Väike Väerada on mitmekülgne matkarada, mis ühendab tervise, spordi, kunsti ja pärimuse. Kolme kilomeetri pikkune vahelduval maastikul kulgev metsarada on oma puuskulptuuride näol saanud inspiratsiooni Eesti muinasjuttudest. Väike aga võimas Väerada omab tervistavat mõju inimese vaimsele ja füüsilisele tervisele.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X