Elva linnEttevõtlusKohalik VõimValla uudised

Elva Vallavalitsus ootab Elva keskväljaku ärimoodulitesse kauplejaid või kohvikupidajaid

Elva Vallavalitsus kuulutas välja Elva keskväljaku ärimoodulite kasutusse andmise läbirääkimistega pakkumise hanke. Keskväljaku kauplemiskohal antakse kasutusse kaks ärimoodulhoonet. Näiteks võib ärimoodulites pakkuda kohalikku käsitööd, luua neisse kohvik vms.

Pakkujal palutakse esitada kavandatava kauplemisteenuse ideekontseptsioon. Kauplemiskoha üüri alghind on 10 eurot kuus. Täpsemate tingimustega saab tutvuda valla kodulehel: https://www.elva.ee/et/hanked.

Elektroonilised pakkumused tuleb esitada hiljemalt 25. novembriks kella 11ks e-aadressile elva@elva.ee, millele on märgitud pealkiri „Elva keskväljaku ärimoodulite kasutusse andmine läbirääkimistega pakkumise korras”. Pakkumused avatakse 25. novembril kell 11.15. Pakkumuste avamine ei ole avalik, pakkumisel osalejatel ei ole pakkumiste avamisel viibimise õigust. Esitatud pakkumuste sisu ei kuulu avalikustamisele.

Moodulite näol on tegemist puithoonetega, mis on lihtsa moodsa vormi ja paindliku funktsionaalse skeemiga. Hoonete otstes on kasutatud suuri klaaspindu ja katusealuseid terrasse. Moodulite sisemist lahendust on võimalik kergseinte abil liigendada või jagada.

Ärimoodulite fassaadile on võimalik paigaldada ka jõulutuled (lähtudes ümbritsevast valguslahendusest ja kooskõlastatuna vallavalitsusega), valgusreklaam vmt. Ärimoodulite suletud netopind on 12,8 m² ning moodulid on varustatud vee- ja kanalisatsiooniühenduse ning elektriküttega. Moodulis on peale tööruumi ka abiruum ja WC.

Üürileandja ei kompenseeri üürnikule tema tegevuse arendamiseks tehtud kulutusi, ei kanna üürniku vara (inventari), köögiseadmete ja töövahendite juhusliku varguse, hävimise ning riknemise riski.

Lisainfo:
Kertu Vuks, arengu- ja planeeringuosakonna juhataja
kertu.vuks@elva.ee või tel 581 37086

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X