Elva linnKohalik VõimValla uudised

Elva võimukoalitsioon laienes

Elva Vallavalitsus
PRESSITEADE
11. november 2019

Elva valla koalitsioon laienes

Kakskümmend Elva Vallavolikogu liiget ja viis vallavalitsuse liiget täiendasid Elva valla koalitsioonileppe juhtimis-, tegutsemis- ja koostöökokkulepet. Peale Eesti Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Eesti Keskerakonna moodustatud liidule lisandus Valimisliit Ettevõtlikud ning kolm volikogu liiget, kes jagavad tänaseid vallajuhtimise põhimõtteid.

Vallavanem Toomas Järveoja ütles, et kaks aastat pingelist ja põnevat tööd on toonud palju kordaminekuid ning Elva vald paistab silma eduka ühinemiskogemusega. „Meil on hea meel, et meie meeskonnaga ühines veel volikogu liikmeid, mis tähendab, et saame ka järgneval kahel aastal valda edukalt arendada.“ Ta lisas, et see tähendab usalduse kasvu meie tänasele meeskonnale.

Seoses koalitsiooni laienemisega on uuendatud ka koalitsioonilepingut, kus ühe olulise sõnumina seatakse prioriteediks vallaelanike arvu juurdekasv ning jätkatakse pooleliolevatele arendustele igakülgset hooandmist kogu Elva vallas. Soovime olla vallaelanike suhtes veelgi avatumad ja sõbralikumad ning pakkuda professionaalset abi elanike probleemide lahendamisel ja nõustamisel,“ ütles Järveoja.

Uuenenud koalitsioonileping soovib panustada noorsootöösse ja noorteinfoteenusesse ning noorte vabatahtlike võrgutiku loomisse. Samuti soositakse oma põllumajandus- ja käsitöösaaduste otseturustust kohalikul turul. Koalitsioonilepingus on ka kirjas, et korraldatakse erinevaid üritusi ettevõtjate kogemuste vahendamiseks ja koostöö aktiviseerimiseks. Samuti aidatakse kaasa Elva piirkonna laialdasele turismi- ja ettevõtlusklastri tekkele. Korrastame suvised ujumiskohad ja talvised sportimise võimalused.

Madis Ess ütles, et Elva vallal on väga suur potentsiaal saada parimaks elu- ja ettevõtluskeskkonnaks. „Soovime järgneval kahel aastal aidata kaasa valla juhtimisele ja tegemistele. Väga oluline on hea meeskonna olemasolu ning igaühe panus oluliste eesmärkide saavutamisel.“

Elva valla koalitsioonileppega on liitunud Vahur Vuks, Urmas Kruuse, Hillar Hänilane, Leelo Suidt, Priit Värv, Janika Vardja, Reet Viks, Rein Abel, Juta Lipmeister, Liina Tamm, Lea Tuvikene, Maano Koemets, Serjoža Smorodin, Meelis Karro, Peeter Laasik, August Vester, Madis Ess, Mari-Liis Vanaisak, Andrus Looskari, Silver Laks, Toomas Järveoja, Heiki Hansen, Mikk Järv, Marika Saar, Toomas Paur.

Lisainfo:
Toomas Järveoja, Elva vallavanem
toomas.jarveoja@elva.ee või tel 515 3699

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X