KultuurVaba AegValla uudised

Naised Köögis Elva Kultuurikeskuses 1. novembril

Hea Elva kandi rahvas! Hingedepäeva eelõhtul 1. novembril esineme Naistega Köögis Elva Kultuurikeskuses! Meie moto on teha laule endast lugupidavatele naistele ja suure südamega meestele. Kuuldavasti olevat neid Elvas palju. Esitame ikka seda, millest hing haige või süda laulab, kõlavad nii vanad lemmiklaulud kui ka tõsielulised ja muinasjutulised lood meie viimaselt albumilt “Uhke ja vaba”. Kena kohtumiseni! Piletid on Piletilevist saadaval: https://www.piletilevi.ee/…/naised-koogis-kontsert-viimase…/

Naised Köögis

Vaata videot ->

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X