SportSündmusedVaba Aeg

Elva Vapramäe Jooksu võitsid Eno Vahtra ja Kristel Vallaste

Täiesti uuel, 5,6 kilomeetrisel üheringilisel rajal, toimunud Vapramäe Jooksu põhijooksu võitis Eno Vahtra (all fotol), kes võitis sel aastal ka Elva Mägede Jooksu. Eno läbis distantsi ajaga 21:10. Meeste põhiklassi (M21) poodiumi teisele kohale jõudis Juri Širokov, lõpuaeg 21:54. Põhiklassi kolmanda koha sai ajaga 22:50 Janar Säkk.

Naiste põhiklassis (N21) oli kiireim Kristi Helekivi, kes finišeerus ajaga 26,34, olles naiste üldarvestuss teine. Temast kiirem oli vaid N40 klassis võistelnud Kristel Vallaste (fotol), kes läbis Vapramäe Jooksu raske raja ajaga 26:24. Naiste põhiklassi teisele kohale jooksis end Katriin Ivanov, lõpuaeg 28:01. N21 vanuseklassi kolmas oli Krista Jalajas ajaga 28:41.

Noortejooksu võitis noormeestest Taavet Tuisk (10:12), tüdrukute kiireim oli Lisett Alt (11:50). Kokku oli Vapramäe Jooksu erinevatel distantsidel täna stardis 199 spordisõpra.

Elva Vapramäe jooksu tulemusi näed Marathon100 andmebaasist siit

Põhijooks

Noortejooks

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X