HaridusKultuurNooredRõnguVaba AegValla uudised

Rõngu noored muusikud üllitasid singli

Rõngu noormuusikute stuudios on valminud UUS kaasahaarav singel- Rajan`Bal – IIAL EI MEENUTA KEDAGI TEIST 
Noored on loo kalla tööd teinud ligemale pool aastat. Küsimuse peale, kas nad on peagi kuskil ka üles astumas vastas bändi üks eestvedajatest Tauno Laks: ” Midagi kindlat me ei luba, sest poisid on hõivatud oma töödega, aga jälgige reklaami ja kuulake seniks meie lugu Youtube avarustes.”

Bändis teevad kaasa pillidel: Tauno Laks, Karl Lõoke, Jakko Isup, Edward-Richard Rikka vokaal Jim ja King – T .  Mix/master -Curiosa, video Robin Paring (Jäädvustaja). Leia lugu üles youtube keskkonnas ja viska like – https://www.youtube.com/watch?v=mz8H-67HoCA

Eelmise aasta suvel sai Rõngu rahvamaja teisel korrusel valmis noormuusikute stuudio ja prooviruum, mis on Elva vallas ainulaadne. Avaras prooviruumis toimuvad kitarri-trummi ja bändiõppetunnid ning stuudioruumis on võimalik salvestada noorte muusikute omaloomingut.

 

Mari-Liis Vanaisak
Rõngu rahvamaja juhataja
Mob 58687501

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X