HaridusKogukondNooredValla uudised

Vabariigi Presidendi ning haridus- ja teadusministri vastuvõtul peab parimate lõpetajate nimel kõne ELVA GÜMNAASIUMI õpilane!  

Anna ka Sina enda hääl Elva Gümnaasiumi toetuseks Aasta Kooli valimisel

„Aasta kool“ on koolidevaheline konkurss, mille eesmärk on näidata kooli loovas ja lõbusas võtmes – kohana, kus tegutsetakse ühiselt ka õppetöö väliselt, hinnatakse koostööd ning valitsevad üksteist toetavad suhted. Aasta kool 2019“ tiitlile kandideeris 54 kooli üle Eesti. Kandideerimiseks oli vajalik esitada kaaskiri, mis pidi koosnema 5 lausest. Meie kaaskiri oli järgnev:

“Elva vägev loodus loob suurepärased võimalused meeldivaks haridusteeks. Meie gümnaasiumi õpilane, õpetaja või muu koolitöötaja on koostööaldis ja lootusrikas , mis peegeldub ka meie kooli logo figuurilt, käes ülespoole suunatud männilt. Teadmised ja kogemused, mis õpilased saavad on nii igihaljad kui ka innovaatilised, ulatudes sügavale ja kõrgele fantaasiamaale. Peame oma uhkuseks ka seda, et on meil sporti, liikumist, õuesõpet, (mini)teadust, algatust, muusikat, väge ja vaimu!

Meie koostöö seisneb selles, et me üheskoos ühte ja samasse suunda vaatame ja selles suunas ka liigume.”

See aasta on meie kooli aasta: Meeleolukas kooli sünnipäev Tartu mnt koolimajas , “Riiklikult tunnustatud teaduse populariseerija tiitel”, Aasta Kool 2019 finaali jõudmine, moodulõppe edukas käivitamine, liitumine Alustavat Õpetajat toetava ja Eesti Kosmosekoolide võrgustikuga, edukas 10. klassi komplekteerimine ning kõik meie kollektiivid pääsesid ka XXVII laulu -ja XX tantsupeole ” Minu arm” !
 
Aga see pole veel kõik!  Vabariigi Presidendi ning haridus- ja teadusministri vastuvõtul peab parimate lõpetajate nimel kõne ELVA GÜMNAASIUMI õpilane!  Ka Elva koolipoiss on oma hääle juba andnud!

https://novaator.err.ee/941352/aita-valida-aasta-kool 

Lisaks on sul võimalus lisada ka Elva Gümnaasiumi profiilile hääletamise raam. 
https://www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=2039045923069690

Anname siis kõik üheskoos oma hääle(d) meie oma kooli eest!
Tarmo Post

Elva Gümnaasiumi direktor

tel. 5225144

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X