FLASHValla uudised

Europarlamenti tuldi täna valima Nõukogude Liidu passiga

Täna keskpäeva paiku võis käimasolevate Euroopa Parlamendi valimiste raames näha Elva Valimisjaoskonnas vanemat meeskodanikku Nõukogude Liidu passiga. Tema soov valida tundus siiras ja hämmeldus suur kui jaoskonnatöötaja selgitas, et see dokument praegu enam ei kehti. NSV Liidu kodaniku pass kaotas Eesti Vabariigis kehtivuse isikut tõendava dokumendina 1. septembril 1993. aastal.

Täna 26.05.2019 on valimispäev. Valimispäeval algab hääletamine kell 9.00 ja lõpeb kell 20.00. Valimispäeval saab hääletada üksnes elukohajärgses valimisjaoskonnas või kodus. Elva linna valimisjaoskond asub Kultuurikeskuses Kesk tn 30. Ligi pääseb ka autoga ja parkida saab hoone küljele.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X