EttevõtlusValla uudised

Nõo pere võitis säästukaardi autoloosi

12. märtsil andis Elva Tarbijate Ühistu juht Hando Ivask Nõo Coopi poe ees üle võitjale, SILVER SOIDLALE, Volkswagen Passati. Silver oli võidu üle väga õnnelik ja ütles, et emotsioonid on hetkel laes. „Ma ei ole kunagi midagi võitnud ja nüüd lõpuks võit, see teeb väga õnnelikuks.“

Võidust teada saamise hetkel viibis ta tööl ja kuna võidukõnele oli eelnenud telekanaleid ja internetti pakkuva ettevõtte kõne, siis võidukõnele Coopist vastas ta irooniliselt: „Kas soovite mulle passati anda?“ Kui selgus, et helistaja soovibki talle auto anda, siis arvas Soidla, et tegemist on tüngakõnega.


Silver teeb oma igapäevased ostud Coopi poes ja kiidab Nõo uut ilusat kauplust.
„Mu praegune auto jättis mind kuu aega tagasi teele ja huvitav on see, et sama treiler mis mu auto remonditöökotta viis, tõi uue auto Nõkku,“ rääkis Soidla. Soidlate peres kasvab kolm last, kõige väiksem on 3-aastane ja vanem laps on 13-aastane.

Kampaania Suur Säästukaardi autoloos on Coop kliendikaardi üleriigiline kampaania, milles igas kuus loositaks üle Eesti välja üks autovõitja. Loosis osalemiseks:

  • ostad Coopi kauplustest või e-poest ühe kuu jooksul kokku vähemalt 50 € eest;
  • kasutad oste tehes Coopi kliendikaarti, milleks on kas Säästukaart, Säästukaart Pluss või Coop Panga pangakaart.

Autoloosis osalemine on automaatne – kliendiprogrammi süsteem peab ise arvestust, kui palju virtuaalseid loosipileteid Sa kuu jooksul endale kogud. Oma piletite arvu ja teabe, kui palju järgmisest piletist puudu on, leiad alates 1. septembrist igalt oma ostutšekilt.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X