HaridusKohalik VõimPuhjaValla uudised

Elva Vallavalitsus allkirjastas Puhja kooli rekonstrueerimislepingu

Elva Vallavalitsus allkirjastas täna Puhja kooli rekonstrueerimiseks ehitustööde töövõtulepingu ettevõttega Energia ja Ehitus OÜ. Ehitustööd lähevad maksma 1 617 800 eurot ja tööde valmimise lõpptähtaeg on hiljemalt selle aasta 31. detsember.

Elva abivallavanem Marika Saar ütles, et koolihoone rekonstrueerimise eesmärk on kaasajastada koolikeskkond ja muuta füüsiline ruum põhikooli õppekava nõuetele vastavaks. „Ehitustööde käigus luuakse kodunduse klass, samuti tuuakse tehnoloogia klass koolimajja. Peale selle paranevad tingimused hariduslike erivajadustega laste õpetamiseks.“ Projektis on tähelepanu pööratud ka klassiruumide valgustuse parandamisele.

Puhja kooli direktor Päivi Märjamaa lisas, et vana koolihoone ning neljakordse põhihoone vahel olev koridor lammutatakse. „Asemele ehitatakse avatud vaatega läbi kahe korruse fuajee, mida saab kasutada nii sööklana kui ka kooli kogunemiskohana. See aitab kindlasti kaasa kooli ühtsustunde tekkimisele,“ rääkis Märjamaa. Koolimaja põhihoonet remonditi viimati kümme aastat tagasi.

Tänasel kohtumisel arutati ehitajatega muuseas ka seda, kuidas planeerida õppe- ja ehitustööd nii, et õppetöö kvaliteet ei kannataks ning ehitustööd saaksid toimuda tõrgeteta. Järgnevatel nädalatel lepitakse kokku täpsem ajagraafik ning selgub ka info, kuidas korraldatakse õppetöö ehituse ajal.

Puhja kooli rekonstrueerimise vastu tundis huvi kümme ettevõtet. Pakkumuse esitasid kuus ettevõtet. Pakkumused avati 30. jaanuaril, misjärel kontrolliti ettevõtete tausta ja teostati vajalikud toimingud. Hanke kohustusliku vaidlustusaja möödudes oli õigus sõlmida eduka ettevõtjaga hankeleping. Edukaks pakkujaks tunnistati Energia ja Ehitus OÜ.

Lisainfo:
Päivi Märjamaa, Puhja kooli direktor
paivi.marjamaa@elva.ee või tel 745 1256

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X