Elva linnHaridusKogukondKultuurValla uudised

PRESSITEADE: Elva Gümnaasium sõlmis koostöölepingud Elva Lendteatri ja MTÜ Improkraatiaga

Eile, 23. jaanuaril sõlmis Elva Gümnaasium koostöölepingud Elva Lendteatri ja MTÜ Improkraatiaga.

PRESSITEADE

24. jaanuar 2019

Elva Gümnaasiumi 7.-12. klasside õppejuht Eve Saumets ütles, et koolis alustati sellest õppeaastast draamaõpet. “Kooli idee oli kaasata kohalikku teatrit ning teisi kompetentseid abilisi gümnaasiumi kursuste korraldamiseks. Koostöö Lendteatri ja komöödiaklubiga Ruutu 10 on alanud hoogsalt – 10. klassis on korraldatud kursus “Sissejuhatus draamasse” ning improteatri kursus,” kirjeldas Saumets.

11. klassis ootab õpilasi ees lavastuse ettevalmistamine, kursus teatrikujundusest ning kursus “Teater kui lugu”,” lisas õppejuht. Draamamooduli nelja kursust koordineerivad Elva Lendteater ja Komöödiaklubi Ruutu 10. “Koostöö eesmärk on laiemalt õpilastes kultuuri- ja draamahuvi tekitamine, koostöö nii õpilaste kui õpetajatega, 8. klasside õppekavajärgse tegevuse tagamine kirjandustundide raames ning tulevikus ka draamaringi korraldamine ja huvilistest õpetajate koolitamine,” rääkis Saumets.

Koostöölepingutele kirjutati alla Elva Lendteatri teatrilaval. Elva Gümnaasiumi poolt allkirjastas lepingu direktor Tarmo Post (fotol keskel), Elva Lendteatri poolt Aire Pajur (fotol vasakul). Komöödiaklubi Ruutu 10 esindaja lepingu sõlmimisel oli juhataja Martin Junna (fotol paremal).

Koostöölepingute allkirjastamise pidulikust sündmusest võtsid osa ka Elva valla haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Mare Tamm, Elva Gümnaasiumi 7.-12. klasside õppejuht Eve Saumets, arendus- ja noorsootöö juht Kätlin Tatar ning Elva Lendteatri näitlejad Margus Möll ja Kaidi Koppel.

Lisainfo:
Kätlin Tatar, Elva Gümnaasiumi arendus- ja noorsootööjuht
katlintatar@elvag.edu.ee või tel 5648 9307

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button