Politsei nädalValla uudised

Nädal politseis

  1. jaanuaril puhkes Elvas Valga maanteel asuva tankla ees kahe mehe vahel sõnelus, mis päädis kähmlusega. Jageluse käigus lõi võõras mees 24-aastast meest. Meedikute abi kannatanu ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises uurimises.

  1. jaanuari keskpäeval teatati, et Elvas Herne tänava eramu eest on varastatud Respo järelhaagis. Vargusega tekitatud kahju on 3000 eurot.

  1. jaanuaril kella 17 paiku teatas murelik naine politseile, et Elvas mööda Tööstuse tänavat Pika tänava poole liikudes sõitis tema autole riivamisi külge üks vastu liikunud beeži värvi sõiduauto, mille tagajärjel purunes teataja autol küljepeegel. Helistaja sõnul liikus kahju tekitanud sõiduauto peatumata ning õnnetust märkamata edasi Side tänava suunas. Teatele reageerinud politseipatrull sõitis kannatanu juurde ning vaatas naise sõiduki üle. Politseinik tõdes, et sõidukil muud vigastused puuduvad ning ka küljepeegli kate õnnestus ametnikul nii masina keredetaili külge tagasi panna, et vigastusest ei jäänud enam jälgegi.

Möödunud nädala vältel tabati Elva vallas kaheksa kiirusületajat, kõigi suhtes alustati väärteomenetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X