Kohalik VõimValla uudised

Elva Vallavalitsus korraldab konverentsi „Kuidas luua ruumi, milles elame?

Elva Vallavalitsuse arengu- ja planeeringuosakond korraldab sel reedel, 25 jaanuaril Elva Kultuurikeskuses konverentsi „Kuidas luua ruumi, milles elame?“. Konverentsi korraldatakse Elva valla üldplaneeringu koostamise raames.

„Konverentsi eesmärk on koos oma valdkonna spetsialistidega arutada ruumiloome ja planeerimise teemadel laiemalt,“ ütles arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kertu Vuks.

Konverentsil käsitletakse peale ruumi- ja üldplaneeringutega seotud teemade ka päikeseelektrijaama kui uut normaalsust meie igapäevaelus, maaparandust ning omandisuhteid avalikult kasutatavas teedevõrgus.

Konverentsil esinevad ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist, MTÜ Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juhatuse liige Andres Meesak, Elva valla ettevõtja Üllar Kaaver, Mart Öövel ja Kaili Viilmaa Keskkonnaameti looduskaitseosakonnast ning arhitekt Toomas Paaver. Samuti Hannes Puu Põllumajandusameti Tartu keskusest, Helve Hunt Maaeluministeeriumi maaparanduse ja maakasutuse büroost ja Maanteeameti teedevõrgu valdkonna juht Kuno Männik.

Konverentsi täpne kava on leitav Elva valla kodulehelt. Konverentsil osalemiseks tuleb end ka registreerida.

Lisainfo:
Kertu Vuks, arengu- ja planeeringuosakonna juhataja
kertu.vuks@elva.ee

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X