Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

  1. jaanuari keskpäeval teatati politseile, et Nõost Elva suunas liikuvas liinibussis räuskavad kolm meest, kes tarbivad samal ajal ka alkohoolseid jooke ning häirivad oma käitumisega teisi kaasreisijaid. Teatele reageerinud politseinikud võtsid bussi Elvas vastu, selles lärmanud kolm meest väljusid bussist ja jätkasid sest peatusest teed jalgsi. Ühelgi bussireisijal meeste suhtes pretensioone ei olnud ning nad said ühistranspordis oma teekonda jätkata.

Ööl vastu 13. jaanuari said politseinikud väljakutse Puhjas Viljandi teel asuvasse baari, kus olid omavahel tülli pööranud kaks tuttavat meest. Kohale tulnud politseinikud tuvastasid, et mõlemad mehed olid tugevas joobes ning adekvaatseid ütlusi juhtunu kohta anda ei suutnud. Ka ei tuvastanud politseinikud meestel vigastusi, mistõttu saadeti mehed sel ööl esmalt oma kodudesse välja puhkama ja järele mõtlema.

  1. jaanuari õhtul kella 17.40 paiku teatati politseile halli värvi Mercedesest, mis Elva vallast Tartu suunas liigub ning teel kahtlustäratavalt aeglaselt sõidab ning paaril korral sõidutee telgjoonele kaldus. Teataja kahtlustab, et juht võib olla joobes ning seeläbi teistele liiklejatele ohtlik olla. Politseipatrull reageeris teatele ning peatas kirjeldatud sõiduki Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme tee 16. kilomeetril. Korrakaitsjad tuvastasid, et masina roolis oli kaine ja juhtimisõigusega vanem naine, kes alles algaja ning seetõttu ka talvistes teeoludes aeglasemalt ja vastavalt oma oskustele liikus.

Möödunud nädala vältel tabati Elva vallas kuus ja Nõo vallas lisaks veel kaks kiirusületajat, kõigi suhtes alustati väärteomenetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X