Politsei nädalValla uudised

Nädal politseis

  1. novembril kella 11.40 paiku teatati politseile, et Elvas Pargi tänava raudteejaama ootesaalis magab joobes mees. Piirkonnas olnud politseipatrull läks infot kontrollima, ent ei leidnud eest ühtki purjus inimest. Ootesaalis küll inimene magas, kuid tegema suhtlemisel selgus, et mees oli kaine ning oli lihtsalt bussi oodates unne vajunud. Bussi saabudes lahkus mees ootesaalist ja liikus soovitud bussile.

  1. novembri öösel sai politsei väljakutse Elvas Pika tänava korterisse, kus 40-aastane joobes mees oli tüli käigus löönud tuttavat 42-aastast meest. Meedikud viisid kähmluses viga saanud mehe TÜ kliinikumi ravile. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas ta jaoskonda.

  1. novembril paluti politseinike abi Elvas Kirde põik asuvast tööstusettevõttest. Nimelt oli ettevõtte territooriumil üks Renault end parkinud konteineri ette selliselt, et suurele mahutile puudus ligipääs ja võimalus seda kohalt liigutada. Politsei kontakteerus sõiduki omanikuga ning palus tal oma masin parkida nii, et see teisi inimesi ja ettevõtte töörutiini ei segaks. Politsei sekkumisel sai mure lahendatud, masin õigesse kohta pargitud ning konteiner vajalikku paika liigutatud.

Möödunud nädalal tabasid korrakaitsjad Elva vallas 11 kiirusületajat, kõigi suhtes alustati väärteomenetlust.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X