Valla uudised

Korraldatakse kohtumised väikekaupluste sulgemise teemal

Elva Vallavalitsus

  1. november 2018

PRESSITEADE

Korraldatakse kohtumised väikekaupluste sulgemise teemal

Elva Tarbijate Ühistu ja Elva Vallavalitsus kutsuvad inimesi osalema 19. ja 20. novembril toimuvatel kohtumistel Kongutas ja Hellenurmes. Kohtumistel arutatakse väikekaupluste sulgemisega seonduvatel teemadel.

Elva Tarbijate Ühistu teatas sel nädalal, et uue aasta esimesel nädalal suletakse kauplused Annikorus, Nõunis ja Hellenurmes. Elva Tarbijate Ühistu juht Hando Ivask ütles, et ühistu on hoidnud kõnealuseid kaupluseid aastaid avatuna nende kahjumitest hoolimata, kuid paari viimase aastaga on kahjumid kasvanud sedavõrd suureks, et neid ei ole võimalik enam teiste kaupluste kasumi arvelt katta.

Kaupluste külastatavus on viimaste aastatega vähenenud ning seda on võimendanud klientide ostuharjumuste muutumine.

Elva Tarbijate Ühistu on välja pakkunud võimaluse, et Annikoru kaupluste ruumid antakse soodustingimustel (0 rendihinnaga) kasutamiseks inimestele kohalikust kogukonnast (nt MTÜ või ettevõte), kui soovitakse kaupluse pidamisega jätkata.

  1. novembril kell 18 kohtutakse Konguta kooli saalis ja 20. novembril kell 18 Hellenurme noortekeskuses.

Elva Tarbijate Ühistu ja Elva Vallavalitsus kutsuvad inimesi kohtumistel osalema, et kõik saaksid oma küsimustele vastused.

Lisainfo:

Kertu Vuks, Elva Vallavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja
kertu.vuks@elva.ee või tel 5813 7086

Elva Tarbijate Ühistu

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X