Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

Politseile laekus teade, et 14. oktoobri vältel kahjustati Elvas Pikk tänav maja number 61 juures seisnud sõiduautot BMW. Kahjustada sai sõiduki esimene ja tagumine vasakpoolne uks. Esialgne kahju on 1000 eurot. Juhtunu üksikasju ning teo toimepanijat selgitab politsei alustatud uurimises.

17. oktoobri hommikul laekus häirekeskusele mitu järjestikkust teadet sellest, et Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee 39. kilomeetril liiguvad teel  ja selle ääres kaks mägiveist. Politsei selgitas välja teel jalutavate loomade omaniku, võttis temaga ühendust ning üheskoos toimetati loomad tagasi aedikusse.

18. oktoobril varastati Elva vallas Rõngu alevikus Puiestee tänava ehitusjärgus eramust elektrilisi tööriistu. Kahju on 200 eurot.

19. oktoobril kella16.22  ajal teatati häirekeskusele, et Elva linnas magab avalikus kohas mees, kes palvele lahkuda vastab ülbitsemisega. Patrull toimetas mehe kainenema.

19. oktoobri õhtul kella20.44 anti häirekeskusele teada, et Elva vallas lasi üks joobes mees oma ketikoera vabalt ringi jooksma ning ümberkaudsed on ses tugevalt häiritud, kuna koer on varasemalt inimest hammustanud. Politsei korrapidaja edastas info Elva valla heakorraspetsialistile, kes koera ja tema omanikuga edasi tegeleb.

20. oktoobril anti politseile teada, et Elva vallas Külaaseme külas on ära lõhutud välikäimla. Kahju on veel selgitamisel.

20. oktoobri varahommikul kella 5 paiku juhtus Tartumaal Tartu-Viljandi maantee 17. kilomeetril liiklusõnnetus, kus tihedas udus liikunud sõiduauto juht ei märganud valesti valitud sõidukiiruse tõttu õigeaegselt ristmikku ning sõitis seetõttu esiosaga üle ristmiku kraavi. Sündmuskohal käinud politsei tuvastas, et juht oli kaine ning keegi õnnetuses viga ei saanud. Masina omanik tellis puksiirsõiduki, mis abistas avariilise sõiduvahendi tagasi teele.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X