Valla uudised

Politseinädal

  1. oktoobri hommikul kella 8 paiku juhtus liiklusõnnetus Rõngu-Otepää-Kanepi tee 10. kilomeetril, kus sõiduautole Citroen jooksis ette põder.  Loom paiskus kokkupõrke tagajärjel kraavi ning hukkus saadud vigastustesse kohapeal. Sõiduauto roolis olnud kaine mees sai õnnetuses kergemalt viga ning meedikud viisid ta tervisekontrolliks haiglasse.

Möödunud nädala vältel tabati Elva vallas 14 kiirusületajat, kõigi suhtes alustati väärteomenetlust. Neist raskeim vahejuhtum leidis aset 7. oktoobri keskpäeval kella 12 ajal, kui Puhja suunas kihutas üks 27-aastane mees sõiduautoga BMW 137 km/h. Lisaks tabati Nõo vallas lisaks veel kaheksa kiirusületajat, nemadki võeti kõik väärteokorras vastutusele.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X