Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

28. augustil kella 16 ajal sai politsei väljakutse Elva valda Piigandi külla, kus olid ühise alkoholi tarvitamise ajal riidu läinud kaks meest. Sündmuskohale saabunud politseipatrull selgitas, et ühise napsutamise ajal oli meestel tekkinud erimeelsus ning ühel hetkel lasi üks meestest ketist lahti oma suure kaukaasia tõugu koera ning see oli hammustanud teist meest. Politsei pidas koeraomanikku kinni ning viis ta esmalt arestimajja kainenema. Koeralt hammustada saanud mehe viisid meedikud aga esmaabiks haiglasse. Juhtunu üksikasjad on veel selgitamisel.

 

27. augustil teatati politseile, et Elva vallas Rannu alevikus Ringtee tänava töökoja õuel liigub ringi joobes mees, kes seal olema ei peaks. Et mees võõral territooriumil ohtu ei satuks, toimetas politsei mehe ära koju peatäit välja magama.

 

25. augusti õhtul teatas tähelepanelik liikleja politseile, et Elvas Valga maanteel asuva kaupluse ette saabus sõiduauto Audi 80, mille juht on joobes. Teatele reageerinud politseipatrull peatas kaupluse juurest sõitma asunud joobekahtlusega juhi ning tema kontrollimisel ilmnes, et lisaks alkoholi tarvitamise tunnustele puudus sõidukit juhtinud mehel ka juhtimisõigus. Politsei kõrvaldas mehe juhtimiselt ning viis ta esmalt arestimajja kainenema.

 

Ööl vastu 24. augustit murti Elva vallas Raigaste külas sisse alajaama territooriumil asuvasse soojakusse, kust varastati mitmeid tööriistu. Esialgne kahju on umbes 4000 eurot.

 

23. augustil murti Elvas Vana-Koidu tänaval sisse remondijärgus olevasse sõidukisse. Esialge info kohaselt masinast midagi varastatud ei ole.

 

Möödunud nädalal pidas politsei Nõo vallas kinni 10 autojuhti, kes ületasid lubatud piirkiirust. Nende suhtes alustati väärteomenetlusi.

 

Ragne Keisk

pressiesindaja

Politsei- ja Piirivalveamet

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X