Elva linnPolitsei nädalValla uudised

Kohalik Elva elanik leidis abivajava proua üles

Elva piirkonnapolitseinik Alik Säde kirjeldas, et politsei käivitas täna 30. juuli ennelõunal 69-aastase kadunuks jäänud proua leidmiseks otsingud, kuhu tulid kiirelt appi ka mitmed kohalikud elanikud. „Naist otsiti kodukoha ümber ja põldudel maastikul, lisaks kaasati sündmuskohale koerajuht teenistuskoeraga ning linnulennult planeeriti naise asukohta tuvastada ka drooniga,“ ütles ta.

Viimati nähti naist sama päeva varahommikul kella 4.30 paiku. Oli teada, et enamasti jalutab ta üksnes kodu ümber ja kaugemale ei lähe, ent päeva vältel ei olnud keegi temast midagi kuulnud ega naist näinud.

Tänu kohalikule elanikule, kes otsingutel osales, leiti naine pärastlõunal kella 13 paiku üles. Proua jalutaski meeltesegaduses umbes kilomeetri kaugusel oma kodust. Ta viidi tagasi koju.

Politsei tänab abivalmis kohalikke elanikke, kes tulid appi ja andsid endast oleneva, et nende külaelanik kuuma ilmaga üksi ränneldes hätta ei satuks.

Kerly Virk

PPA pressiesindaja

52 03 403 / 730 8852

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X