Elva linnKohalik VõimRõnguValla uudised

Elva vald sai  toetust kahe kergliiklustee ehituseks

Elva valla teade

19.06.2018

Elva vald sai  toetust kahe kergliiklustee ehituseks

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) toetas seekordses voorus 20 piirkondade konkurentsivõime tugevdamise (PKT) projekti Järva, Lääne, Tartu, Viljandi ja Valga maakonnas ligikaudu 20 miljoni euroga. Investeeringute mõjul saavad otsest kasu üle 150 ettevõtte turismi-, tööstus- ja tootmisvaldkonnas.

Tartumaal sai toetuse seitse projekti. Elva valla esitatud projektidest toetati Rõngu-Viljandi mnt kergliiklustee ja Käärdi aleviku Mesika kergliiklustee rajamist. Toetus teedele on kokku 633 655 eurot. Eelmisel korral sai toetust Elva linnasüdame kaasajastamise projekt, millega uuendatakse Kesk tänav ja luuakse Elva kultuurikeskuse juurde keskväljak. Kesk tänava  renoveerimisega tehakse algust sügisel, kergliiklusteede ehitus jääb suures osas järgmisse aastasse.

Piirkondade konkurentsivõime tugevdamise toetuse abil on võimalik teha investeeringuid sihtkoha eripära rõhutavate turismiatraktsioonide arendamiseks, ettevõtlusele vajaliku tugitaristu rajamiseks tööstus- ja ettevõtlusalade juurde, inkubatsiooni- ja tootearendusvõimaluste väljaarendamiseks, linnakeskuse avaliku ruumi ettevõtlusele atraktiivsemaks muutmiseks ning keskuste ja tagamaa vaheliste ühenduste arendamiseks. PKT investeeringute toetust kaasrahastab Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond.

Lisainfo: Mikk Järv, abivallavanem, tel 517 0306

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X